Половни возила

Тука може да ја пронајдете листата на половни возила. Сите прикажани возила се со претходно извршена инспекција за исправност како и сервисна книшка.

Ми-Да Гранд Моторс откупува и препродава само возила купени и сервисирани во Македонија.

Доколку сте заинтересирани за половните или ТЕСТ возилата и ви се потребни повеќе информации јавете се на:

(+389)70 359 820 | (02)30 73 103

FORD FOCUS - 2015

Тип: 1.6 дизел
Зафатнина на мотор: 1.560 cm3
Сила на моторот: 115 KS
Број на врати: 4
Поминати километри: 95.000 до 125.000 km
Регистрирана: до 13.02.2020
Година на производство: 2015

OПРЕМА

ABS+ESP, EBA (Emergency brake assist)
Помош при тргнување по нагорнина
Предни воздушни перничиња за возач и совозач
Странични воздушни перничња
Воздушни завеси напред и назад
ISOFIX подготовка,
Централно делечинско заклучување со 1 преклоплив клуч
Пасивен систем против кражба
Електрика на предни прозорци
Електрично подесиви ретровизори со греачи и странични индикатори
Мануелен клима уред
Патен компјутер
Прогресивен електричен серво управувач подесив по висина и длабочина
Радио/CD со 3.5” 2-линиски монохроматски дисплеј, USB поврзување, 6 звучници и команди на волан
16” челични тркала со 205/55R-16 пневматици
Кожен волан со 3 краци
Кожна рачка на менувач
Предна црна решетка со хромирана лајсна
Џебови во задниот дел од предните седишта
Предни и задни светла за магла
Bluetooth

ЦЕНА: 8.900 €

FORD MONDEO - 2012

Тип: 2.0 дизел
Зафатнина на мотор: 1.997 cm3
Сила на моторот: 140 KS
Број на врати: 4
Поминати километри: 199.000 km
Регистрирана: до 01.12.2019
Година на производство: 2012

ТИТАНИУМ OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Темпомат
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Предни и задни греачи на шофершајбна
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Кожен волан со 4 краци, кожна рачка на менувач
Автоматски двозонски клима уред
Патен компјутер
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Сони радио со 6 звучници и команди за радио на волан
Предни и задни светла за магла
Централна конзола
16” алу. фелни со 215/55Р 16 гуми
Мало резервно тркало
Држачза очила кај возачот
Хромирана лајсна на вратите

ЦЕНА: 9.300 €

CITROEN C4 - 2016

Тип: 1,6 дизел
Сила на моторот: 100 KS
Број на врати: 5
Поминати километри: 70.000 km
Регистрирана: до 06.11.2019
Година на производство: 2016

OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Кожен волан со 4 краци, кожна рачка на менувач
Мануелен клима уред
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Патен компјутер
Далечинско централно заклучување со два клуча
Дневни лед светла
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
Предни и задни светла за магла
Задна делива клупа 60/40
Централна конзола
Мало резервно тркало
Хромирана лајсна на вратите

ЦЕНА: 9.900 €

FORD MONDEO TREND - 2013

Тип: 2.0 дизел
Зафатнина на мотор: 1.997 cm3
Сила на моторот: 140 KS
Број на врати: 4
Поминати километри: 185.000 km
Регистрирана: до 20.04.2020
Година на производство: 2013

OПРЕМА

Сет летни и зимски гуми
Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Автоматска двозонска клима
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Патен компјутер
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
Блуетоотх ,Р/ЦД со 3.5” 2 линиски дисплеј, АУЏ и УСБ конектори во предна ладица
6 звучници и команди за радио на волан
Предни и задни светла за магла
Централна конзола
16” алу. фелни со 215/55Р 16 гуми
Мало резервно тркало

ЦЕНА: 8.700 €

GOLF 6 - 2011

Тип: 1.4 benzin
Сила на моторот: 59 KW
Број на врати: 5
Поминати километри: 102.000 km
Регистрирана: до 28.05.2020
Година на производство: 2011

OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Кожен волан со 4 краци, кожна рачка на менувач
Автоматска двозонска клима
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Патен компјутер
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
Bluetooth ,R/CD со 3.5” 2 линиски дисплеј, AUX и USB конектори во предна ладица
6 звучници и команди за радио на волан
Предни магленки со хромирано куќиште
Предни и задни светла за магла
Задна делива клупа 60/40
Централна конзола
16” фелни со 205/55Р 16 гуми
Мало резервно тркало

ЦЕНА: 7.300 €

FORD MONDEO KARAVAN - 2016

Тип: 1.5 дизел
Сила на моторот: 120 KS
Број на врати: 5
Поминати километри: 141.000 km
Година на производство: 2016

OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Темпомат
Греачи на предно и задно ветробранско светло
Греачи на предни седишта и на волан
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Автоматска двозонска клима
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Предни и задни паркинг сензори
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
SONY радио со Навигација,Bluetooth ,R/CD со 8”екран на допир, AUX и USB
Предни и задни магленки со хромирано куќиште
16” алу. фелни со 215/55Р 16 гуми

ЦЕНА: 14.500 €

FORD FIESTA TREND - 2014

Тип: 1.5 дизел
Сила на моторот: 75 KS
Број на врати: 5
Поминати километри: 156.000 km
Година на производство: 2014

OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
ABS + ESP, EBA
ISOFIX
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на предните прозори
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Кожен волан со 4 краци, кожна рачка на менувач
Мануелна клима
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Патен компјутер
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
Bluetooth ,R/CD со 3.5” 2 линиски дисплеј, AUX и USB конектори во предна ладица
6 звучници и команди за радио на волан
Задна делива клупа 60/40
Централна конзола
Мало резервно тркало

ЦЕНА: 7.000 €

RENAULT SCENIC - 2016

Тип: 1.5 дизел
Сила на моторот: 110 KS
Број на врати: 5
Поминати километри: 130.000 km
Година на производство: 2016

OПРЕМА

Воздушно перниче за возачот и совозачот
Странични воздушни перници и воздушни завеси
АБС + ЕСП, ЕБА
ИСОФИЏ
Пасивен систем против кражба
Електрично задвижување на сите прозори
Прогресивен серво управувач подесив по висина и длабочина
Предни и задни паркинг сензори
Електрични ретровизори со грејачи и странични индикатори
Автоматска двозонска клима
Ел. подесиви и загревни ретровизори со странични индикатори
Кожен ентериер
Далечинско централно заклучување со два преклопливи клуча
Мануелно висинско подесување на возачко седиште
Блуетоотх,Навигација ,Р/ЦД со 6.5” дисплеј, АУЏ и УСБ конектори
Предни и задни магленки со хромирано куќиште
Централна конзола
16” алу. фелни со 205/60Р 16 гуми
Држачза очила кај возачот

ЦЕНА: 13.000 €