Автомобил на годината - Новиот Ford Focus

Автомобил на годината - Новиот Ford Focus

Комплетно Новиот Ford Focus, најпосакуваниот автомобил во Европа е добитник на престижната титула “Автомобил на Годината во Македонија 2019-та“. Со комплетно нови технологии за безбедност, ефикасност, динамика и уживање во возењето Новиот Focus е новото ремек дело на Ford.

Отсега достапен во повеќе изведби со различни нивоа на опрема и мотори по промотивна цена веќе од:

14.900 €

Закажи го твоето тест возење веднаш и искуси го Новиот Focus!

Дознај повеќе за Новиот Focus...