РЕДОВЕН СЕРВИС ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 4 ГОДИНИ

РЕДОВЕН СЕРВИС ЗА ВОЗИЛА ПОСТАРИ ОД 4 ГОДИНИ

Ford of Europe лансира кампања за попуст на редовен сервис за сите Ford возила постари од 4 години.

Попустите почнуваат од 30%!

Резервирај термин за сервис он-лајн на МОЈ СЕРВИС и добиј подарок!

Дополнителни подароци за секоја дополнителна услуга!